Le Evolution of Tesla Motors: O se Malaga Va'aiga

Folasaga:

Ua molimauina e le alamanuia tau taavale se suiga faʻataʻitaʻiga i tausaga talu ai ma le tulaʻi mai o taavale eletise.O se tasi o faʻailoga e faʻaalia i lenei suiga ole Tesla Motors.Mai lona amataga faatauvaa i se fale gaosi oloa, o le atinaʻeina o Tesla Motors e leai se mea e ese ai.I totonu o lenei blog post, o le a tatou suʻesuʻeina le malaga faʻapitoa a Tesla Motors ma suʻesuʻe ana sao taua i le lalolagi taʻavale.

1. Le Fanau mai o Tesla Motors:

Tesla Motors na faavaeina i le 2003 e se vaega o inisinia, e aofia ai le tagata fai pisinisi lauiloa Elon Musk.O le sini autu a le kamupani o le faatelevaveina o le suiga o le lalolagi i le malosi gafatia e ala i taavale eletise.Tesla's muamua-augatupulaga Roadster, faʻalauiloaina i le 2008, na faʻaalia ai le au taʻavale i le lalolagi atoa.Faatasi ai ma lona mamanu matagofie ma le ofoofogia o le faatinoga, na talepeina ai manatu muamua e uiga i taavale eletise.

2. Fa'afouina le Maketi Ta'avale Fa'aeletise:

O le mea na tupu a Tesla na o'o mai i le fa'alauiloaina o le Fa'ata'ita'iga S i le 2012. O lenei ta'avale eletise uma e le gata na i ai se lautele fa'alautele ae na fa'amaualuga ai fo'i vaega ta'uta'ua o alamanuia, e aofia ai fa'afouga fa'akomepiuta i luga o le ea ma se feso'ota'iga mata'utia tele.Ua fa'atūina e Tesla se fa'ailoga fou mo ta'avale eletise, e fa'aosofia ai le au fai ta'avale fa'aleaganu'u e va'ai ma fa'afetaui.

3. Le Gigafactory ma le Ma'a Fa'afouina:

O se tasi o fa'alavelave taua i le fa'aaogaina o ta'avale eletise o le fa'atapula'aina o gafatia ma tau.Na faʻatautaia e Tesla lenei luʻitau e ala i le fausiaina o le Gigafactory i Nevada, faʻapitoa i le gaosiga o maʻa.O lenei fale tele na mafai ai e Tesla ona faʻateleina le sapalai o le maa aʻo faʻaititia le tau, ma faʻafaigofie ai le tele o taavale eletise.

4. Avetaavale Tutoatasi:

Ole naunautaiga ole Tesla e sili atu nai lo le fatuina o taavale eletise;o latou taulaiga faalautele atu i tekinolosi avetaavale tutoʻatasi.O le Autopilot system a le kamupani, na faʻalauiloaina i le 2014, e mafai ai ona faʻaogaina le faʻaogaina o le avetaavale-fesoasoani.Faatasi ai ma le faʻaauauina o faʻafouga polokalame, ua faʻateleina le tutoʻatasi o taavale a Tesla, faʻapipiʻiina le auala mo se lumanaʻi o taʻavale taʻavale.

5. Fa'alautele le Fa'asologa o Mea'ai:

Na faʻalauteleina e Tesla lana laina oloa faʻatasi ma le faʻalauiloaina o le Model X SUV i le 2015 ma le Model 3 sedan i le 2017. O nei taulaga sili atu taugofie e faʻamoemoe e oʻo atu i le lautele o tagata faʻatau ma faʻatautaia le faʻaaogaina o taavale eletise i luga o le lalolagi atoa.O le tele o tali i le Model 3 na faʻamalosia ai le tulaga o Tesla o se taʻitaʻi i le maketi o taavale eletise.

Fa'ai'uga:

O le malaga ofoofogia a Tesla Motors o loʻo faʻaalia ai le malosi o le faʻafouina ma le faʻamoemoe i le faʻafouina o se pisinisi atoa.Mai ona uluai aso ma le Roadster i le tele-maketi manuia o le Model 3, o le tautinoga a Tesla i le gafatia gafatia ma le eletise ua toe faʻaleleia ai le laufanua taʻavale.A o faʻaauau pea ona tuleia e Tesla tuaoi o mea e mafai, e manino lava o le lalolagi o felauaiga o le a le toe tutusa.


Taimi meli: Nov-20-2023

Feso'ota'i

Whatsapp & Wechat
Maua fa'afouga imeli